Toimituskulut Suomeen verkkokaupasta tilattaessa Postin kautta alle 0,5kg 4,90€, 0,5-2kg 8,97€, 2-10kg 9,98€. Toimituskulujen hinnat ovat verollisia. Isommissa erissä sekä  ulkomaille tilattaessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@nokiantehdastuote.fi toimitusehtojen määrittämiseksi.

Maksaessasi Lasku- tai Osamaksulla, laskutuslisä on 2,95e. Laskulla tilattaessa; lasku tulee seuraavan kuukauden 15. päivä. Laskulla tai osamaksulla maksaessasi, pitää sinun tunnistautua pankkitunnuksillasi.

Toimitusaika varastossamme oleville tuotteille Postitse on n. 2-5 arkipäivää. Tilaukset toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan tai Postin pakettiautomaattiin.


Vaihto- ja palautusoikeus:

Tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus Suomessa. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Veloituksetta tuotteen voi vaihtaa tai palauttaa yhden kerran.  Palautamme rahat tuotteen saavuttua meille ja käsiteltyämme asian. 

Noutamattomasta tilauksesta perimme käsittelykuluja 4,90 euroa sekä postituskulut!


Tuotteen vaihto- ja palautus:

Voit palauttaa/vaihtaa tilaamasi tuotteen veloituksetta postin kautta. Pakkaa lähetys huolellisesti. Palauttamiseen on kaksi tapaa:

Palauttaminen Helposti-koodilla pakettiautomaatin tai Postin palvelupisteen kautta:

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (saamasi paketin JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Palauttaminen ilman Helposti-koodia Postin palvelupisteen kautta:

Kirjoita lähetyksen päälle osoitetietomme Nokian Tehdastuote, Asiakaspalautukset, Kyyninkatu 22, 37100 Nokia sekä palautustunnuksemme 634423  ja vie lähetys postiin.

Vaihto- ja palautus tilanteissa paketin mukaan tulee laittaa tilauksen mukana tullut lähete tai kopio lähetteen tiedoista (nimi, osoite, puhelinnumero tai sähköpostiosoite, tilatut tuotteet, tilauspäivä, tilausnumero).

  

Reklamaatioissa tai epäselvissä asioissa älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@nokiantehdastuote.fi tai p. 045 6153430 ark. 10-18, la 10-14.

 

Maksupalveluntarjoajana toimii Verifone Finland Oy, joka välittää maksusuoritukset(www.verifone.fi).

 

Hinnat:

Tuotteiden hinnoissa on mukana arvonlisävero 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.